Aszpikos zöldség

Aszpikos zöldség

Hozzávalók

4 adag

  1. 1 csomag franciasaláta zöldségalap (45 dkg)
  2. 4 db főtt tojás
  3. 25 g zselatin
  4. 6 dl húsleves vagy leveskockából készült lé
  5. 15 dkg főtt sonka

Elkészítés

0,5 óra + hűtés

  1. A franciasalátát, és a tojásokat megfőzzük, a sonkát kockára vágjuk.

  2. A zselatint meleg húsleves lében feloldjuk.

  3. Egy formába kevés zselatinos lét teszünk.
    Rétegenként beletesszük a zöldséget, tojást, sonkát.

  4. A maradék zselatinos lét ráöntjük.

  5. Hűtőbe tesszük.

  6. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.