Csicseriborsó fasírt

Csicseriborsó fasírt

Azért nem falafel, mert nem pont úgy készült.
Kaptam csicseriborsó krémet, abból készítettem.
Még soha nem ettünk csicseriborsóból semmit, ez az első kísérlet...szerintem megismételjük, mert egészen jó. 

Hozzávalók

13 db

  1. 350 ml csicseriborsó krém
  2. 1 t.k. ételízesítő
  3. 1 t.k. őrölt bors
  4. 1 t.k. római kömény
  5. 1 közepes vöröshagyma
  6. 4 gerezd fokhagyma
  7. 1 cs. petrezselyem
  8. 1/2 cs. sütópor
  9. 4 e.k. liszt
  10. 10 dkg zsemlemorzsa
  11. 3 dl olaj

Elkészítés

20 perc + 2 óra hűtés

  1. A hagymákat és a petrezselymet felaprítottam.

  2. Egy tálban minden hozzávalót összekevertem. 2 órára hűtőbe tettem.

  3. Gombócokat formáztam, zsemlemorzsába forgattam.
    Cseppet ragadós a massza, de zsemlemorzsázva már nem tapad, lehet formázni.

  4. Olajban mindkét oldalát pirosra sütöttem.

  5. Fogyasztható körettel, főzelékkel, vagy bármilyen mártogatóssal.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.