Csirkemáj pörkölt tarhonyával

Csirkemáj pörkölt tarhonyával

Hozzávalók

4 adag

  1. 2 ek étolaj
  2. 1 fej nagy vöröshagyma
  3. ízlés szerint zöldpaprika
  4. ízlés szerint paradicsom
  5. 1 ek pirospaprika
  6. 0,5 kg csirkemáj
  7. ízlés szerint só
  8. ízlés szerint bors
  9. ízlés szerint morzsolt majoránna
    A tarhonya:
  10. 1 ek étolaj
  11. 1 bögre tarhonya
  12. 2 bögre víz
  13. ízlés szerint só

Elkészítés

30 perc

  1. A májat, hagymát, paprikát, paradicsomot megtisztítás után összevágtam.
    Olajon megdinszteltem a hagymát és a paprikát, majd a paradicsomot is megfonnyasztottam benne.

  2. Hozzátettem a májat, pár percet szintén dinszteltem.
    Megszórtam pirospaprikával, sóval, borssal, majoránnával, tettem hozzá annyi vizet, hogy kissé ellepje.
    Kb. 10 perc főzés után kész.

  3. Kimértem a tarhonyát, olajon megbarnítottam, sóztam, felengedtem vízzel.
    Amikor felforrt levettem takarékra, és letakarva főztem.
    Amikor már majdnem eltűnt a víz, lezártam, és lefedve hagytam még puhulni.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el