
Édes-savanyú csirkemell rizzsel
Édes-savanyú csirkemell rizzsel
Idő hiányában, gyorsan elkészíthető étel
Hozzávalók
4 adag
- 60-70 dkg egész csirkemellfilé
- 1 ek étolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db piros kaliforniai paprika
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 550 g édes-savanyú mártás
A rizshez: - 1 ek étolaj
- 1 bögre rizs
- ízlés szerint só
- 2 bögre víz
Elkészítés
30 perc
A csirkemellet kockára vágtam, az összevágott hagymát olajon dinszteltem.
Rátettem a húst, paprikát, lefedve a hús saját levében pároltam, míg le nem sült. Addigra a csirkemell megpuhult.
Ráöntöttem a mártást, pár perc forralás után kész.
Közben megfőztem a rizst.
Jó étvágyat! 😋
