Gulyásleves csirkeszárnnyal

Gulyásleves csirkeszárnnyal

Nem csak marhahússal finom, és hamarabb kész 

Hozzávalók

6 adag

  1. 4 db csirkeszárny
  2. 2 evőkanál étolaj
  3. 1 db közepes vöröshagyma
  4. 1 mk egész kömény
  5. 2 db babérlevél
  6. 1 ek pirospaprika
  7. 3 db sárgarépa
  8. 2 db fehérrépa
  9. 1 db kis zellergumó
  10. 1 db kis karalábé
  11. 20 dkg burgonya
  12. ízlés szerint só
  13. ízlás szerint ételízesítő
  14. ízlés szerint őrölt bors
  15. 10 dkg reszelt tészta (házi tarhonya)

Elkészítés

50 perc

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítottam, 3 felé vágtam. Hagymát kockára, zöldségeket karikára. A zellert, karalábét nagyobb darabokra vágtam.

  2. Olajon a vöröshagymát megdinszteltem. Már itt hozzá lehet tenni a köményt, és a babért. Megszórtam pirospaprikával...

  3. ...hozzákevertem a csirkeszárnyakat, felöntöttem vízzel. Fűszereztem.
    Hozzátettem a zöldségeket is. Kb. 20 percig főztem.

  4. Beletettem a krumplit, és a reszelt tésztát (saját készítésűt).
    Felengedtem a kellő mennyiségű vízzel, kicsit utána fűszereztem.
    Készre főztem.

  5. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el