
Hamis chili con carne
Hamis chili con carne
Hamisságát többek között az is adja, hogy sertéshúsból készült, nem marhából
Hozzávalók
3 adag
- 300 gr darált sertéshús
- 2 e. k. étolaj
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 t. k. pirospaprika
- 11 k. k. csili pehely
- 400 gr vörösbabkonzerv
- 400 gr paradicsomos vörösbabkonzerv kukoricával
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- 1 gr tört koriander
- 1 nagy kaliforniai paprika
Elkészítés
40 perc
Olajon megdinszteltem a kockára vágott hagymákat.
Rátettem a húst, fehéredésig pirítottam.Hozzátettem a tört koriandert, és a többi fűszert.
Kevés vízzel, lefedve 15-20 percig lassú tűzön főztem.Hozzáadtam a konzerveket. és a kockára vágott kaliforniai paprikát.
A vörösbabkonzervről leöntöttem a levét, a paradicsomosról nem.
Még főztem 5 percig. Egy kicsi vizet még adtam hozzá.Jó étvágyat! 😋








