Karfiolraguleves

Karfiolraguleves

A karfiol egyedi ízt ad a ragulevesnek. 

Hozzávalók

8 adag

  1. 1 e.k. olaj
  2. 50 dkg sertés comb
  3. 40 dkg karfiol
  4. 2 db sárgarépa
  5. 1 db fehérrépa
  6. kis karalábé
  7. 1 db közepes vöröshagyma
  8. 2 szál zellerzöld
  9. 1 cs. petrezselyem
  10. bors
  11. ételízesítő

Elkészítés

50 perc

  1. Zöldségeket megtisztítottam, kockára vágtam, karfiolt rózsáira szedtem.
    Vöröshagymát apró kockákra, húst szintén kockákra vágtam.

  2. Vöröshagymát olajon megdinszteltem, rátettem a húst, majd a zöldségeket, ezeket is megdinszteltem.

  3. Felengedtem vízzel, fűszereztem. Amikor a hús megpuhult, hozzátettem a karfiolt, azt is puhára főztem, Kb. 10 perc alatt puha lesz. Nem baj, ha nem fő szét.
    A végén lehet galuskát szaggatni bele, én most nem tettem, mert fogyókúrázó vendégünk volt.

  4. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el