
Karfiolraguleves
Karfiolraguleves
A karfiol egyedi ízt ad a ragulevesnek.
Hozzávalók
8 adag
- 1 e.k. olaj
 - 50 dkg sertés comb
 - 40 dkg karfiol
 - 2 db sárgarépa
 - 1 db fehérrépa
 - kis karalábé
 - 1 db közepes vöröshagyma
 - 2 szál zellerzöld
 - 1 cs. petrezselyem
 - só
 - bors
 - ételízesítő
 
Elkészítés
50 perc
Zöldségeket megtisztítottam, kockára vágtam, karfiolt rózsáira szedtem.
Vöröshagymát apró kockákra, húst szintén kockákra vágtam.Vöröshagymát olajon megdinszteltem, rátettem a húst, majd a zöldségeket, ezeket is megdinszteltem.
Felengedtem vízzel, fűszereztem. Amikor a hús megpuhult, hozzátettem a karfiolt, azt is puhára főztem, Kb. 10 perc alatt puha lesz. Nem baj, ha nem fő szét.
A végén lehet galuskát szaggatni bele, én most nem tettem, mert fogyókúrázó vendégünk volt.Jó étvágyat! 😋
