Magyaros burgonyaleves kolbásszal, csipetkével

Magyaros burgonyaleves kolbásszal, csipetkével 🥔

Hozzávalók

5 adag

  1. 80 dkg burgonya
  2. 15 dkg füstölt kolbász
  3. 1 ek étolaj
  4. 1 fej közepes vöröshagyma
  5. 1/2 db zöldpaprika
  6. 1/2 db paradicsom
  7. 2 tk pirospaprika
  8. ízlés szerint zellerzöld
  9. ízlés szerint só
  10. ízlés szerint bors
  11. ízlés szerint ételízesítő
  12. 10 dkg házi csipetke

Elkészítés

45 perc

  1. Burgonyát, hagymát, kolbászt összevágtam.
    A hagymát olajon megdinszteltem, majd a burgonyát is.

  2. Hozzátettem egyben a zöldpaprikát, paradicsomot, megszórtam pirospaprikával, ételízesítővel, borssal, felengedtem vízzel, beletettem a zellerzöldet.

  3. Amikor felforrt, beletettem a csipetkét is...ami már előre volt gyártva, csak ki kellett mérni.
    Főztem, míg minden meg nem puhult, beletettem a kolbászt, még utánsóztam, 5 perc főzés után lezártam.

  4. Tálalásnál lehet tejfölt adni hozzá.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el