Marhahúsleves eperlevéllel

Marhahúsleves eperlevéllel

Mindenből nagyon szeretjük a húslevest, nagyon sok zöldséggel

Hozzávalók

4 adag

  1. 75 dkg csontos marhanyak
  2. 4 szál sárgarépa
  3. 4 szál fehérrépa
  4. 15 dkg zellergumó
  5. 2 szál zellerzöld
  6. 1 cs. petrezselyemzöld
  7. 15 dkg karalábé
  8. 1 fej vöröshagyma
  9. 2 db közepes burgonya
  10. 1 t.k. egész bors - teatojásba téve
  11. vegeta
  12. 200 gr eperlevél

Elkészítés

3 óra

  1. A húst hideg vízbe feltettem a gázra. Zöldségeket megtisztítottam, nagyobb hasábokra vágtam, hagymát egyben hagytam, egész borsot teatojásba tettem. Amikor a hús felforrt, lehaboztam.

  2. Beletettem a zöldégeket, borsot, Vegetát. Lassú tűzön kb. 2 és fél órát főztem. A krumplit a vége felé tettem bele.

  3. Közben kifőztem a tésztát.

  4. Amikor már minden megfőtt, sűrű szűrőn leszűrtem.

  5. Jó érvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.