
Őszibarackos sajttorta
Őszibarackos sajttorta
Nagyon gyorsan össze lehet dobni, a hűtése a több idő, sütni sem kell, és finom.
Célszerű előző nap elkészíteni, mielőtt enni szeretnénk, akkor tökéletesen vágható lesz. 
Hozzávalók
24 cm-es forma
- 20 dkg darált keksz
 - 20 dkg margarin
 - 40 dkg mascarpone
 - 4 dl habtejszín
 - 10 dkg cukor
 - 2 cs vaníliás cukor
 - 1 db citrom leve + reszelt héja
A tetejére - 2 db őszibarack
 - 1,5 dl gyümölcslé vagy szörp
 - 1 csomag étkezési zselatin
 
Elkészítés
20 perc + hűtés
Kekszet aprítóban összeaprítottam. Nem kaptam darált kekszet.
Margarint felolvasztottam, összekevertem a darált keksszel, és a kapcsos forma aljára nyomkodtam. Hűtőbe tettem.
Mascarponét, cukrokat, citromot összekevertem.
Tejszínhabot felvertem, hozzáforgattam a sajtos krémhez.
A formában lévő tésztára simítottam.
Kiraktam őszibarackkal.
A zselatint elkészítettem a szörppel, és a tetejére öntöttem. Jaffa szörppel készítettem. Másnapig eltettem a hűtőbe pihenni.
Jó étvágyat! 😋
