Őszibarackos sajttorta

Őszibarackos sajttorta

Nagyon gyorsan össze lehet dobni, a hűtése a több idő, sütni sem kell, és finom.
Célszerű előző nap elkészíteni, mielőtt enni szeretnénk, akkor tökéletesen vágható lesz. 

Hozzávalók

24 cm-es forma

  1. 20 dkg darált keksz
  2. 20 dkg margarin
  3. 40 dkg mascarpone
  4. 4 dl habtejszín
  5. 10 dkg cukor
  6. 2 cs vaníliás cukor
  7. 1 db citrom leve + reszelt héja
    A tetejére
  8. 2 db őszibarack
  9. 1,5 dl gyümölcslé vagy szörp
  10. 1 csomag étkezési zselatin

Elkészítés

20 perc + hűtés

  1. Kekszet aprítóban összeaprítottam. Nem kaptam darált kekszet.

  2. Margarint felolvasztottam, összekevertem a darált keksszel, és a kapcsos forma aljára nyomkodtam. Hűtőbe tettem.

  3. Mascarponét, cukrokat, citromot összekevertem.

  4. Tejszínhabot felvertem, hozzáforgattam a sajtos krémhez.

  5. A formában lévő tésztára simítottam.

  6. Kiraktam őszibarackkal.

  7. A zselatint elkészítettem a szörppel, és a tetejére öntöttem. Jaffa szörppel készítettem. Másnapig eltettem a hűtőbe pihenni.

  8. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.