Rántott csirkecomb és mell

Rántott csirkecomb és mell

Egyszerű klasszikus étel... de nagyon szeretjük. 

Hozzávalók

6 adag

  1. 2 db egész csirkecomb
  2. 1 db egész csirkemell
  3. ízlés szerint só
  4. 15 dkg liszt
  5. 3 db tojás
  6. 15 dkg zsemlemorzsa
  7. 0,5 l étolaj

Elkészítés

40 perc

  1. A combokat kettévágtam, a csont mellett szétnyitottam mind a négy darabot. A mellet 8 darabra vágtam, enyhén megklopfoltam. Besóztam.

  2. Lisztbe-tojásba-prézlibe forgattam a szeleteket.

  3. A combokat lassú tűzön lefedve sütöttem. Így nem marad véres a csont mellett.

  4. A mell hamarabb megsül, fedő nélkül, közepes lángon.

  5. Köret adható hozzá rizs, vagy burgonya bármilyen formájában.
    Én most krumplipürét, és sült krumplit készítettem hozzá.
    Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.

Haladó beállítások

Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.