Rántott padlizsán

Rántott padlizsán

Hozzávalók

4 adag

  1. 1 db padlizsán - kb. 0,50 kg
  2. ízlés szerint só
  3. ízlés szerint bors
  4. 10 dkg liszt
  5. 2 db tojás
  6. 10 dkg zsemlemorzsa
  7. szükség szerint étolaj a sütéshez

Elkészítés

35 perc

  1. A padlizsánt meghámoztam, felszeleteltem.

  2. Gyengén lesóztam, papírtörlőre sorakoztattam, hogy felszívja a keletkezett vizet. Közben előkészítettem a paníranyagokat. Kb. 10 perc állás után beborsoztam a szeleteket.

  3. Bepaníroztam, kisütöttem.

  4. Petrezselymes rizzsel tálaltam. Majonézzel-tartárral is nagyon finom. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el