Répapite kapros-joghurtos öntettel

Répapite kapros-joghurtos öntettel

Nagyon finom, és egyszerű. Érdemes kipróbálni. 

Hozzávalók

8 kis vagy 4 nagyobb szelet

  1. 600 gr sárgarépa
  2. 150 gr liszt
  3. 4 db tojás
  4. 25 gr snidling
  5. 1/2 cs sütőpor
  6. ízlés szerint só
  7. ízlés szerint őrölt bors
    Az öntethez:
  8. 150 gr natúr joghurt
  9. 5 gr aprított kapor
  10. pici só

Elkészítés

45 perc

  1. A sütőt 180 fokra begyújtottam.
    A sárgarépát aprítóban finomra aprítottam, snidlinget összevágtam.

  2. Minden hozzávalót egy tálban összekevertem.

  3. Formába tettem, 30 perc alatt sült meg.

  4. A joghurtba belekevertem a kaprot és a sót.

  5. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el