
Több magos grillázs
Több magos grillázs
A dión kívül egyéb magok is vannak benne.
Hozzávalók
55 dkg
- 30 dkg kristálycukor
- 10 dkg dióbél
- 5 dkg szezámmag
- 5 dkg lenmag
- 5 dkg rozspehely
Elkészítés
25 perc
Kimértem a cukrot, diót, magokat.
A diót és a magokat zacskóba tettem, nyújtófával összetörtem.
A cukrot egy tapadásmentes serpenyőben felolvasztottam, lassú tűzön, állandóan kevergetve. Amikor már folyós lett, hozzákevertem a magokat.
Egy deszkát, és a nyújtófát bevizeztem. Ráöntöttem a még meleg grillázst. A nyújtófával ellapítottam. Még melegen éles késsel bekockáztam, hogy kihűlés után könnyebben lehessen törni.
Jó étvágyat! 😋











