Több magos grillázs

Több magos grillázs

A dión kívül egyéb magok is vannak benne. 

Hozzávalók

55 dkg

  1. 30 dkg kristálycukor
  2. 10 dkg dióbél
  3. 5 dkg szezámmag
  4. 5 dkg lenmag
  5. 5 dkg rozspehely

Elkészítés

25 perc

  1. Kimértem a cukrot, diót, magokat.

  2. A diót és a magokat zacskóba tettem, nyújtófával összetörtem.

  3. A cukrot egy tapadásmentes serpenyőben felolvasztottam, lassú tűzön, állandóan kevergetve. Amikor már folyós lett, hozzákevertem a magokat.

  4. Egy deszkát, és a nyújtófát bevizeztem. Ráöntöttem a még meleg grillázst. A nyújtófával ellapítottam. Még melegen éles késsel bekockáztam, hogy kihűlés után könnyebben lehessen törni.

  5. Jó étvágyat! 😋

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el